Ότι φτιάχνεται από χαρούπι!

Όλοι σας λίγο ή πολύ θα έχετε ακούσει για το παραδοσιακό παστέλι της Ανώγυρας ή αλλιώς το ‘Παστέλι της Πολυξένης’. Για όσους ακούσατε είστε στο σωστό δρόμο για όσους δεν ακούσατε και ψάχνετε πληροφορίες… καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας.

Η εταιρεία POLYXENIS CAROB PRODUCTS LTD με πείρα άνω των 30 χρόνων, εξειδικεύεται στην παρασκευή γνήσιων παραδοσιακών προϊόντων που έχουν ως πρώτη ύλη το χαρούπι ή αλλιώς τεράτσι.

Σε μία σύγχρονη, πλήρως ανακαινισμένη βιοτεχνία, παρασκευάζουμε με απαράμιλλο ζήλο και μεράκι οτιδήποτε φτιάχνεται από χαρούπι, όπως χαρουπόμελο, χαρουπόσκονη, χαρουπόκρεμα, παστέλι διαφόρων ειδών, έψιμα και πολλά άλλα εδέσματα.

Το περίφημο παστέλι και χαρουπόμελο της Πολυξένης, όπως συνήθισε ο κόσμος να το αποκαλεί, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας μας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από επιλεγμένα καταστήματα και υπεραγορές σε όλη την Κύπρο, όπως επίσης και απευθείας από τη βιοτεχνία μας, η οποία στεγάζεται στη Βιομηχανική Περιοχή του Ύψωνα.

Όσοι από σας επιθυμείτε να παρακολουθήσετε από κοντά τον πατροπαράδοτο τρόπο παρασκευής χαρουπόμελου και παστελιού και να δοκιμάσετε τη μοναδική τους γεύση απευθείας από την παραγωγή, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι στο χώρο της βιοτεχνίας μας.